• Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
  • default color
  • color1 color
  • color2 color
  • color3 color

Dobrodošli
JAVNI NATJEČAJ ZA STRUČNO OSPOBLJAVANJE ZA RAD BEZ ZASNIVNANJA RADNOG ODNOSA PDF Ispis E-mail
Autor pp-velebit   
Utorak, 24 Veljača 2015 18:29

Javni natječaj možete pogledati ovdje.

Ažurirano Utorak, 24 Veljača 2015 18:32
 
Poziv na javni uvid PDF Ispis E-mail
Autor pp-velebit   
Srijeda, 11 Veljača 2015 08:54

Poziv na javni uvid za Plan upravljanja okolišem za projekt obnove i pojačanog održavanja Premužćeve staze u Park prirode Velebit.

Trajanje javnog uvida je 14 dana od objave na službenim stranicama JU "Park prirode Velebit".

Očitovanje na Plan upravljanja možete poslati na adresu JU "Park prirode Velebit", Kaniža gospićka 4b, 53000 Gospić, i elektronski na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Dokument možete preuzeti ovdje.

Ažurirano Srijeda, 11 Veljača 2015 09:03
 
Javni natječaj za koodrinatora projekta "Pogled u divljinu" PDF Ispis E-mail
Autor pp-velebit   
Petak, 12 Prosinac 2014 00:00

Natječaj

 
Pogled u divljinu: izgradnja kapaciteta za održivo korištenje i praćenje sastavnica prirode PDF Ispis E-mail
Autor pp-velebit   
Petak, 21 Studeni 2014 13:18


Projekt vrijednosti 156 000 € sufinanciran je u iznosu od 89 % od strane Europske Komisije putem IPA programa dok ostatak sredstava osiguravaju projektni partneri. Uz edukaciju djelatnika i nabavu opreme, ovaj projekt doprinijet će i zapošljavanju jer otvara 7 radnih mjesta na godinu dana koja su raspoređena među projektnim partnerima. Planirano trajanje projekta je 18 mjeseci koji će završiti podjelom diploma za 30 turističkih pratitelja za turizam u prirodi na završnoj konferenciji u Zagrebu.

Planirani ciljevi realizirat će se kroz radionice i treninge za praćenje prirodnih sastavnica te  kroz stjecanje vještina za poslove turističkih pratitelja u prirodi na području Velebita i Like. Identificirat će se najatraktivnija područja pogodna za turizam u prirodi te osigurati uključivanje lokalnog stanovništva u turističku ponudu, a sve će biti objedinjeno mrežnom stranicom projekta koja će povezivati dionike i promovirati Velebit i Liku kao turističku regiju.

Osnovni ciljevi projekta su ojačati ulogu organizacija civilnog društva koje su u suradnji s javnim ustanovama uključene u održivo korištenje prirodnih dobara u zaštićenim područjima te osnažiti kapacitete nevladinih organizacija i javnih ustanova za obavljanje usluge zaštite prirode te za održivo korištenje prirodnih sastavnica i dobara u lokalnoj privredi Velebita i Like.

JU «Park prirode Velebit» 16.9.2014. započela je provedbu projekta „Pogled u divljinu: izgradnja kapaciteta za održivo koriš­tenje i praćenje sastavnica prirode“. Projekt zajedno provode Javna ustanova (JU) Nacionalni park Sjeverni Velebit, JU Nacionalni park Paklenica, JU Park prirode Velebit, JU Pećinski park Grabovača, udruga Lička ekološka akcija (LEA) dok je Udruga BIOM glavni nositelj i voditelj projekta.

Ažurirano Petak, 21 Studeni 2014 13:26
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 10

Prirodna baština

Ris (Lynx lynx)
Ris (Lynx lynx)

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 5 

Virtualne šetnje

image

Statistike

Članova : 12
Sadržaj : 144
Web Linkovi : 6
Posjete Sadržajima : 700028

Linkovi

Dinaridi-logo-HRV160

grifon